BØGH & HELSTRUP

Hvem er vi?

MERE END 28 ÅRS ERFARING

Vision & værdier

Vores vision hos Bøgh & Helstrup er at afhjælpe og forebygge bygningsbiologiske skader og  bygningsmiljømæssige problemstillinger. Siden vores grundlæggelse i 1996 har vi dedikeret os til at undersøge bygninger for skader forårsaget af skimmelsvamp, trænedbrydende svampe, råd- og insektangreb. Vores ekspertise er sidenhen udvidet til også at omfatte identifikation af miljøproblematiske stoffer i byggematerialer samt rådgivning omkring korrekt håndtering af disse. 

Vores arbejde er baseret på ærlighed, uvildighed, omfattende erfaring og ekspertise inden for bygningsbiologisk og bygningsmiljømæssig rådgivning. Vi tror på aktivt at udvikle og dele vores viden med andre rådgivere og entreprenørfirmaer for at sikre, at du modtager den bedst mulige rådgivning.

EKSPERTER I VORES FELT

Eksperter i vores felt

Vi er eksperter i vores felt, hvor vi dagligt bringer ny viden og indsigt med os. Vores vision er at være engagerede i vores arbejde og have fokus på det omgivende miljø, som er vores arbejdsplads. Det er her, vi kontinuerligt udvikler os og bliver dygtigere. Vores opmærksomhed på denne dynamik førte til, at vi var blandt de første med ekspertise inden for skimmelsvampe, da antallet af skader forårsaget af skimmelsvampe steg markant i 2000'erne. Derfor er fugt og skimmelsvampe ikke blot en del af vores arbejdsområder, men vores ekspertiseområde.

Vi stræber altid efter at holde os opdaterede på den nyeste viden inden for bygningsbiologiske skader, bygningsmiljø og relaterede fagområder for at kunne tilbyde professionel og uvildig rådgivning. Vi mener også at vi påtager os et socialt ansvar og støtter organisationer som Børns Vilkår, Cystisk Fibrose Foreningen og Kræftens Bekæmpelse, fordi fremtiden handler om mere end vores arbejde - den handler også om at bidrage positivt til samfundet.

En konsulent vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Ved at udfylde accepterer du Bøgh & Helstrups Persondatapolitik