BØGH & HELSTRUP

Afdelinger

Afdelinger og ydelser

Bøgh & Helstrup har tre specialiserede afdelinger:

Skimmel, trænedbrydende svampe og fugt, der fokuserer på bygningsbiologiske problemstillinger relateret til fugt og vandskader.

Miljøproblematiske stoffer, der fokuserer på identifikation og håndtering af miljøproblematiske stoffer i bygninger, herunder PCB, tungmetaller og asbest.

Laboratoriet, der dagligt udfører analyser af skimmelsvamp, bakterier, trænedbrydende svampe og asbest. 

Bøgh og Helstrup afdelinger

Skimmel, trænedbrydende svampe og fugt

Bøgh & Helstrups afdeling for skimmel, trænedbrydende svampe og fugt er dedikeret til at håndtere og løse bygningsbiologiske problemstillinger relateret til fugt- og vandskader, som er tæt knyttet sammen med vækst af skimmelsvampe og/eller trænedbrydende svampe.

Miljøproblematiske Stoffer

Bøgh & Helstrups afdeling for miljøproblematiske stoffer er eksperter i identifikation og rådgivning om håndtering af stoffer som PCB, klorparaffiner, tungmetaller og asbest i bygninger. Vi tilbyder identifikation, kortlægning og klassificering af byggeaffald samt rådgivning om sikker håndtering for at minimere sundhedsrisici.

Laboratoriet

I Bøgh & Helstrup A/S' laboratorie på Frederiksberg udfører vi dagligt analyser af indleverede prøver. Vi er specialister i analyse af skimmelsvamp, bakterier og trænedbrydende svampe. Vores prøvesvar inkluderer slægts- eller artsbestemmelse af svampe/insekter/skimmelsvampe samt vurdering af skaden i forhold til forsikringen.

HVORDAN ER PROCESSEN?

Vi hjælper dig hele vejen

STEP 1

Udfyld kontaktformular

Du udfylder kontaktformularen med en kort beskrivelse af opgaven, og så finder vi den rette konsulent til dine behov, og du vil blive kontaktet. Det er helt uforpligtende.

Udfyld kontaktformular

Step1

STEP 2

Du bliver kontaktet

Når du har udfyldt vores kontaktformular eller sendt en e-mail, finder vi den rette til opgaven, som efterfølgende kontakter dig, og I aftaler det videre forløb.

Du bliver kontaktet

Step 2

STEP 3

Opgaven

Når I sammen har aftalt det videre forløb, vil opgaven blive igangsat i en af vores dedikerede afdelinger, hvor vores specialister vil håndtere den med omhu og ekspertise.

Opgaven

Step 3

STEP 4

Afslutning af forløb

Efter et tæt samarbejde, bliver rapporten eller det aftalte materiale leveret. Vi sikrer en omhyggelig gennemgang af det udførte arbejde, hvorefter det bliver sendt til dig for yderligere vurdering og feedback.

Afslutning af forløb

Step 4

En konsulent vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Ved at udfylde accepterer du Bøgh & Helstrups Persondatapolitik